کانکس کارگاهی

کانکس - بنیان کانکس- کانکس 6 متری- کانکس کارگاهی
کانکس - بنیان کانکس- کانکس 6 متری- کانکس کارگاهی


با شنیدن کلمه کانکس اولین چیزی که به ذهن ما می‌آید کانکس‌هایی است که در پروژه‌های ساختمانی به چشم می‌خورد. از این کانکس‌ها جهت اسکان دادن کارگران و نگهبانان پروژه استفاده می‌شود. هر پروژه‌ای که استارت می‌خورد ممکن است بین ۱ یا ۱۰ سال زمان ببرد پس باید محل مناسبی را برای نیروهای خود در نظر بگیرید که امکانات کافی را داشته تا بتوانند استراحت کاملی را داشته باشند.

کانکس کارگاهی می‌تواند انتخاب مناسبی باشد، زیرا هم قیمت مناسبی دارد و هم محکم و کارآمد است. در ادامه با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چرا انتخاب کانکس کارگاهی یک انتخاب درست است.

کانکس کارگاهی چیست؟

 کانکس‌های کارگاهی ساده‌ترین نوع سازه‌های پیش‌ساخته هستند که در اکثر پروژه‌های عمرانی و ساختمانی به کار می‌روند. این سازه‌ها امکانات محدودی دارند و بسیار ساده طراحی شده‌اند.

کانکس کارگاهی

در اغلب پروژه‌ها چندین کانکس‌هایی دیده می‌شود که هرکدام کاربرد متفاوتی دارند. کانکس مدیران، کارگران، آبدارخانه و یا سرویس بهداشتی که هرکدام طراحی منحصربه‌فرد خود را دارند. مدیران پروژه معمولاً قبل از شروع کار، چندین کانکسی را برای اسکان خریداری می‌کنند.

پس از اتمام کار همه این سازه‌ها در جایی نگه‌داری می‌شود تا در پروژه بعدی مورداستفاده قرار گیرد.

انواع کانکس کارگاهی

این سازه‌ها انواع مختلفی دارند که شما بسته به نیاز و شرایط خود می‌توانید بهترین کانکس کارگاهی را خریداری کنید. اولین فاکتوری که باید در نظر بگیرید، مدت‌زمان استفاده از کانکس است. کانکس‌ها طول عمر متفاوتی دارند و شما باید بهترین گزینه خود را انتخاب کنید.

انواع کانکس کارگاهی

مورد بعدی که باید مورد بررسی قرار گیرد، وسعت پروژه و محل انجام پروژه است. کانکس‌های کارگاهی به ۴ گروه کانکس کارگاهی پانلی، کانکس کارگاهی سبک، کانکس کارگاهی سنگین و چرخدار تقسیم‌بندی می‌شوند. هرکدام از اینها ساختار، عملکرد و قیمت متفاوتی دارند. در ادامه هرکدام را به طور مفصل به شما توضیح می‌دهیم تا شما بسته به نیاز خود بتوانید بهترین انتخاب را انجام دهید.

  1. کانکس کارگاهی یخچالی(پانلی)

اگر در مناطقی که آب‌وهوای خیلی سرد و یا خیلی گرمی دارد می‌خواهید از کانکس استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما استفاده از کانکس کارگاهی یخچالی یا کانکس کارگاهی ساندویچ پانل است. بدنه این سازه‌ها مانند یخچال ساخته شده است و در جداره‌های آن عایق پلی‌اورتان تزریق شده است.

این کانکس‌ها طول عمر بیشتری دارند و به‌گونه‌ای ساخته شده‌اند که سرما و گرمای بیرون به داخل نفوذ نمی‌کند. اصلی‌ترین مصالح تشکیل‌دهنده آن ساندویچ پانل است که به‌صورت پیش‌فرض با ضخامت ۴ سانتی‌متر تولید می‌شود. درصورتی‌که شرایط خیلی دشوار باشد می‌توان این میزان عایق را تا ۶ و ۸ سانتیمتر  و بیشتر تغییر داد.

  1. کانکس کارگاهی سبک

طراحی کانکس مدل کارگاهی سبک به‌گونه‌ای است که مناسب کارگاه‌های عمرانی و ساختمان‌های کوچک است. این نوع کانکس‌ها بسیار مورداستفاده هستند. کانکس کارگاهی سبک بسیار کارآمد است و برای اسکان کارگران، دفاتر نقشه‌خوانی و سرپرست کارگاه بسیار مناسب است. این نوع کانکس‌ها تا دو سال بدون هیچ مشکلی سالم می‌مانند و آسیبی نمی‌بینند. درصورتی‌که از آن به‌خوبی مراقبت کنید تا سالیان سال می‌توانید از آن استفاده کنید.

  1. کانکس کارگاهی سنگین

کانکس کارگاهی سنگین برای پروژه‌های بزرگ و طولانی مناسب است. فرض کنید شما پروژه‌های سنگین ساختمانی دارید که انجام آن چند سال طول می‌کشد. پس از اتمام کار بلافاصله پروژه بعدی را شروع می‌کنید. شما نیاز به کانکسی دارید که مقاومت بالایی داشته باشد و در آن از مصالح باکیفیت استفاده شده باشد.

شما باید کانکس کارگاهی سنگین خریداری کنید که از آهن‌آلات سنگین در آن استفاده شده باشد. ظاهر این کانکس‌ها بسیار ساده است و مهم‌ترین فاکتور ساخت این سازه‌ها مقاومت و دوام بالا است.

  1. کانکس کارگاهی چرخدار

این کانکس‌ها کاملاً شبیه به کیوسک هستند و بر روی یک شاسی چرخدار قرار داده می‌شوند. یک مال‌بند در قسمت جلویی کانکس قرار داشته می‌شود و با کمک آن می‌توانید کانکس کارگاهی چرخدار خود را جا‌به‌جا کنید.

امکانات داخلی و ابعاد آن مانند یک کانکس معمولی است. از این نوع کانکس بیشتر در مواقعی استفاده می‌شود که نیاز است محل اسکان مدام عوض شود.

کانکس کارگاهی چرخ دار

ساخت کانکس‌های کارگاهی به دودسته کلی تقسیم می‌شود که بسته به شرایط مختلف تصمیم گرفته می‌شود.

کانکس کارگاهی پیش‌ساخته

طراحی کانکس کارگاهی مجموعه ما با جدیدترین متد روز انجام شده است. این سازه‌ها در متراژ متفاوت و امکانات مجزا ساخته می‌شوند و شما می‌توانید باتوجه‌به نیازهای خود انتخاب کنید. این کانکس‌ها به‌صورت آماده به محل قرارگیری موردنظر شما ارسال و نصب می‌شوند.

کانکس کارگاهی نصب در محل

در این نوع از ساخت کانکس کارگاهی ابتدا شما تمامی امکانات و بخش‌های موردنیاز خود را به طراحان ما می‌گویید. تمامی بخش‌ها آماده می‌شود و به محل اسکان ارسال می‌شود. بقیه مراحل نصب کانکس کارگاهی در محل شما انجام می‌شود و ممکن است این پروسه ۱۵ الی ۴۵ روز طول بکشد.

مزایای خرید کانکس کارگاهی

مزایای خرید کانکس کارگاهی

  1. ساختن یک محل برای اسکان افراد در مدت‌زمان کوتاهی انجام می‌شود و در مقایسه با اتاقک‌های سنتی، هزینه خیلی کمتری را باید انجام دهید.
  2. در این سازه‌ها از مصالح سبک استفاده شده است و در برابر زلزله مقاومت بالایی دارند.
  3. کانکس کارگاهی امکان جابه‌جایی دارد و اگر پروژه ساختمانی به پایان رسید شما می‌توانید با کمک جرثقیل، سازه را جابه‌جا کنید.
  4. در این سازه‌ها انرژی از بین نمی‌رود زیرا در آنها از عایق حرارتی خوبی استفاده شده است.
  5. در صورتی خرابی کانکس، شما به‌راحتی و با پرداخت هزینه کمی می‌توانید آن را تعمیر کنید.
  6. برخی از مکان‌ها به دلیل مسیر بدی که دارند نمی‌توان ساختمان‌سازی انجام داد به همین دلیل از کانکس‌های کارگاهی استفاده می‌کنند.

معایب کانکس کارگاهی

  1. تعداد طبقات محدود
  2. نداشتن سیستم نظارتی از سوی نظام‌مهندسی
  3. عمر محدود

مصالح به‌کاررفته در کانکس کارگاهی

متریال و مصالحی که برای کانکس‌های کارگاهی در نظر گرفته شده‌اند بسیار سبک و مقاوم هستند. این نوع کانکس‌ها جابه‌جایی زیادی دارند به همین دلیل از مصالح باکیفیت و خوبی باید در آنها استفاده شود. متریالی که برای کانکس کارگاهی به کار گرفته می‌شود با دیگر سازه‌ها متفاوت است.

در این کانکس‌ها از شاسی تیرآهن با نمره ۱۴ ایرانی استفاده می‌کنیم، اما در صورت سفارش شما عزیزان و کارفرمایان می‌توانیم از پروفیل که سازه را سبک‌تر هم می‌کند استفاده کنیم. برای استراکچر اصلی کانکس کارگاهی، پروفیل آهنی ۴۰ در ۴۰ میلیمتر را در نظر گرفته‌ایم. در کف، دیواره‌ها و سقف نیز از پروفیل آهنی ۴۰ در ۴۰ استفاده می‌شود که مقاومت بسیار بالایی را برخوردار است.

داخل کانکس کارگاهی

باتوجه‌به سفارش شما این مصالح می‌توانند تغییر کنند. مواردی مانند مسائل فنی، شکل ظاهری سازه، امکانات و آپشن‌های موردنیاز، و قیمت تمام شده می‌تواند روز نوع مصالح تأثیرگذار باشد.

نحوه جابه‌جایی کانکس کارگاهی

امکان جابه‌جایی کانکس کارگاهی در همه مواقع برای شما وجود دارد، اما قبل از اینکه تصمیم به تغییر محل قرارگیری کانکس بگیرید باید دو مورد را در نظر بگیرید. در ابتدا باید جرثقیلی را پیدا کنید که بتواند کانکس کارگاهی با وزن بالا را جابه‌جا کند. مورد بعدی داشتن مجوز حمل ترافیک است. (البته در صورتی نیاز به مجوز ترافیک دارید که ابعاد کانکس مورد نظر شما دارای عرض بیشتر از 2.40 متر است .)در گرفتن آن دقت کنید تا در مسیر مشکلی برای شما پیش نیاید. قبل از آنکه تصمیم به انتقال بگیرید، محل جدید قرارگیری کانکس را مشخص کنید.

کانکس کارگاهی در ابعاد مختلفی ساخته می‌شود که همه آن‌ها بر روی تریلی با عرض ۲٫۵ متر قابل‌حمل هستند. البته کانکس‌های بزرگ‌تر هم می‌توانید روی تریلی قرار دهید اما به مجوز ترافیکی نیاز دارید.

کانکس کارگاهی

سایز کانکس کارگاهی:

  • کانکس کارگاهی ۴ متری
  • کانکس کارگاهی ۶ متری
  • کانکس کارگاهی ۸ متری
  • کانکس کارگاهی ۱۰ متری
  • کانکس کارگاهی ۱۲ متری

خرید کانکس کارگاهی

ما در گروه تولیدی بنیان کانکس امکانی را برای شما فراهم کرده‌ایم که به‌راحتی می‌توانید خرید کانکس کارگاهی خود را انجام دهید. شما می‌توانید به‌صورت تلفنی با ما تماس بگیرید و تمامی سؤالات خود را بپرسید. درصورتی‌که قیمت کانکس کارگاهی روی سایت موجود نیست با کارشناسان ما تماس بگیرید و از آخرین قیمت‌ها مطلع شوید.

مراحل خرید کانکس کارگاهی از بنیان کانکس

  1. با ما تماس بگیرید و پس از هماهنگی به مجموعه ما بیایید.
  2. سازه‌ها و مشخصات کانکس کارگاهی را ببینید و تصمیم نهایی خود را بگیرید.
  3. محل استقرار سازه از سوی ما باید تأیید شود.
  4. در صورت خاص بودن سفارش ،کانکس کارگاهی توسط  نقشه اتوکد طراحی میشود
  5. نقشه کرسی‌چینی و بسترسازی محل قرارگیری کانکس کارگاهی برایتان ارسال می‌شود.
  6. پس از اعلام موافقت متخصصین ما شروع به ساخت می‌کنند.
  7. سازه نهایی ارسال و نصب می‌شود.
  8. کانکس کارگاهی شما آماده است.

پاسخ به سؤالات پرتکرار شما عزیزان

تا به اینجای مطلب از وبسایت بنیان کانکس – شرکت بنیان نمای سازه، تلاش خود را کرده‌ایم تا بتوانیم راهنمای خوبی جهت خرید کانکس کارگاهی برایتان باشیم. درصورتی‌که ابهام و یا سؤالی ذهنتان را مشغول کرده است می‌توانید با کارشناسان ما در میان بگذارید.

  1. قیمت کانکس کارگاهی چقدر است؟

قیمت سازه‌ها باتوجه‌به متریالی که در آنها به‌کاررفته است متفاوت است. ممکن است شما قسمت‌های مختلفی را برای کانکس کارگاهی خود در نظر داشته باشید. باتوجه‌به نوسانات قیمتی در بازار ما نمی‌توانیم قیمت را در سایت ثبت کنیم. در صورت اطلاع از آخرین قیمت کانکس کارگاهی با مجموعه ما تماس بگیرید.

  1. کانکس کارگاهی چقدر عمر دارد؟

این قضیه کاملاً به نحوه استفاده شما از سازه ربط دارد. این سازه از مقاومت بالایی برخوردار است و در صورت استفاده مناسب سال‌های زیادی می‌توانید از آن استفاده کنید.

  1. سیستم گرمایشی و سرمایشی در کانکس کارگاهی چگونه نصب کنیم؟

برای خنک‌کردن سازه از کولر اسپیلت و کولر آبی

برای گرم نگه‌داشتن سازه از بخاری، پکیج و رادیاتور، سیستم گرمایشی کف و هیتر

  1. کانکس کارگاهی نیاز به فونداسیون دارد؟

خیر. یک سکو ۴۰ سانتی‌متری با مصالحی مانند بلوک سیمانی و ملات سیمان کافی است. اگر سکو زدن برای شما سخت است روی یک سطح صاف هم میتوانید جایگذاری کنید

امتیاز شما به این صفحه

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۹ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست