کانکس مخابراتی

کانکس مخابراتی
کانکس مخابراتی
کانکس مخابراتی
کانکس مخابراتی
کانکس مخابراتی
کانکس مخابراتی

کانکس‌های مخابراتی سازه‌های پیش ساخته‌ای هستند که در دکل‌های مخابراتی و اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. تمامی دکل‌های مخابراتی دارای دستگاه‌ بی‌تی‌اس هستند که روی زمین و کنار دکل قرار می‌گیرند. این دستگاه بسیار آسیب‌پذیر هستند و نباید نور خورشید به‌صورت مستقیم به آن بتابد. به همین جهت از کانکس مخابراتی برای نگه‌داری این دستگاه استفاده می‌شود. به این سازه‌های پیش‌ساخته BTS نیز گفته می‌شود. در ادامه اطلاعات بیشتری درباره مشخصات و مزایای این سازه وجود دارد که در تصمیم‌گیری نهایی می‌تواند مؤثر باشد. در گروه صنعتی بنیان کانکس با ارائه انواع کانکس‌ها و درنظرگرفتن استانداردهای امنیتی و تضمین کیفیت در خدمت شما عزیزان هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خرید کانکس مخابراتی و دریافت راهنمایی می‌توانید با مشاورین ما در ارتباط باشید.

کمی بیشتر راجع‌به کانکس مخابراتی بدانید

همان‌طور که در ابتدا گفتیم از کانکس مدل مخابراتی برای کارگذاشتن دکل مخابراتی و اینترنتی استفاده می‌شود. به همین جهت امکان جابه‌جایی سایت وجود دارد و تجهیزات مخابراتی به‌راحتی جابه‌جا می‌شوند. نگه‌داری از این تجهیزات بسیار اهمیت دارد و در صورت آسیب‌دیدگی هزینه‌های زیادی به همراه دارد. تابش نور مستقیم، بارندگی و گردوغبار موجب آسیب رساندن به دستگاه‌های BTS می‌شود و در عملکرد این دستگاه‌ها اختلال ایجاد می‌شود.

کانکس مخابراتی

همه دکل‌های مخابراتی دارای دستگاه بی‌تی‌اس هستند که باید در مجاورت آنها قرار بگیرند. وظیفه BTS منتقل کردن امواج به فرستنده‌های نصب شده روی دکل‌ها است. به طور معمول برد آنها یا مسافت تحت پوشش آنها بسته به مسطح بودن یا ناهموار بودن سطح زمین از 18 تا 35 کیلومتر است. با انجام‌دادن یک سری کارها برای تقویت امواج می‌توان این مقدار را افزایش داد.

مزایای کانکس مخابراتی

  •       شاسی کشی با تیرآهن
  •       دارای کف سرامیکی درجه‌یک با آب‌بندی
  •       دیوارپوش پی‌وی‌سی چاپ دار با رنگ‌بندی‌های متفاوت
  •       درب فولادی و ضدزنگ
  •       استفاده از پلاستوفوم نسوز برای عایق حرارتی و صوتی
  •       استفاده از هواکش‌های قوی به تعداد موردنیاز
  •       اسپیلت‌های بسیار قوی

انواع کانکس مخابراتی

کانکس مخابراتی

کانکس‌های مخابراتی مانند دیگر سازه‌ها انواع مختلفی دارند. ظاهر این نوع کانکس‌ها معمولاً شبیه به هم است و تفاوت ظاهری بین انواع آن دیده نمی‌شود. تنها اختلاف آن‌ها ثابت و سیار بودن این نوع سازه است.

  1. کانکس مخابراتی ثابت

این نوع سازه برای یک مکان مشخص و معین ساخته می‌شود. برای ساخت کانکس مخابراتی ثابت باید شرایط آب‌وهوایی منطقه مدنظر قرار بگیرد. این نوع سازه پیش‌ساخته دارای مشخصات خاص و ویژه‌ای است که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

  •       بالا بودن امنیت سازه جهت برقراری ارتباط با سراسر کشور
  •       امکان تجهیز کردن کانکس مخابراتی به دوربین مداربسته
  •       امکان نصب انواع دکل مخابراتی
  •       بهره‌گیری از GPS به‌منظور جهت‌یابی و مانیتورینگ خودرو
  •       مجهز به سیستم روشنایی داخلی، کپسول اطفاء حریق، دیزل ژنراتور و سیستم سرمایشی
  1. کانکس مخابراتی سیار

به این نوع کانکس‌ها، سازه متحرک و یا پرتابل نیز گفته می‌شود. همان‌طور که از نامش پیداست امکان جابه‌جایی این نوع سازه وجود دارد و به‌راحتی می‌توانید به محلی دیگر منتقل کنید. در شرایط اضطراری مانند راه‌پیمایی و تجمع یا حوادثی مانند سیل و زلزله ممکن از این نوع سازه‌ها استفاده می‌شود. کانکس سیار تمام ویژگی‌های کانکس ثابت را شامل می‌شود. در زیر این سازه چرخ‌هایی قرار می‌گیرد که امکان جابه‌جایی وجود داشته باشد. با کمک یک ماشین و مال‌بند شما به‌راحتی می‌توانید سازه موردنظر را به مکان دیگری جابه‌جا کنید.

کاربردهای کانکس مخابراتی

از این سازه پیش‌ساخته برای ایستگاه‌های مخابراتی، فرستنده رادیویی و بیسیم و کانکس BTS استفاده می‌شود. هدف از ساخت کانکس مخابراتی، پوشش‌دهی شبکه ارتباطی در شرایط مختلف است. برخی از مناطق گردشگری هستند که برای جذب بیشتر نیاز است که شبکه ارتباطی پوشش داده شود. شرایطی دیگری مانند جنگ، زلزله، مکان‌های زیارتی و تفریحی و یا موقعیت‌هایی وجود دارد که در کوتاه‌مدت نیاز به شبکه ارتباطی است.

کانکس مخابراتی

مشخصات فنی کانکس مخابراتی

  •       ابعاد: ابعاد کانکس مخابراتی یکی از مهم‌ترین مشخصه‌های ساخت این سازه است و باتوجه‌به نظر کارفرما می‌تواند متغیر باشد. هیچ محدودیتی برای ساخت کانکس مخابراتی وجود ندارد و در ابعاد خیلی بزرگ و یا کوچک هم قابل ساخت هستند. اندازه سازه پیش‌ساخته با توجه به محل قرارگیری و دستگاه‌های مخابراتی که قرار است درون آن قرار بگیرد در نظر گرفته می‌شود.
  •       جنس کانکس مخابراتی: برای ساخت این نوع سازه معمولاً از ورقه‌های ساندویچ پانل استفاده می‌شود. این ورقه‌ها به دلیل داشتن عایق‌های حرارتی و رطوبتی، در هر شرایط آب‌وهوایی سازگار هستند. حداقل ضخامت ورقه‌های ساندویچ پانل 4 الی 8 سانتی‌متر است. دلیل استفاده از این نوع مصالح مقاومت بالای آن است و از دستگاه‌های مخابراتی در شرایط مختلف مراقبت می‌کند.
  •       ضد آب بودن کانکس بی‌تی‌اس: این سازه مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب دارد که از بارزترین مشخصات آن به شمار می‌رود. مهندسین ما برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل سازه از آب‌بند استفاده می‌کنند تا به هنگام بارش برف‌وباران، در کارکرد دستگاه‌ها اختلالی ایجاد نشود.
  •       کنترل دما: به دلیل حساس بودن دستگاه‌های مخابراتی باید از مصالحی در ساخت سازه استفاده شود که دمان فضای داخلی سازه کنترل شود. سرمای شدید و گرمای زیاد موجب واردشدن آسیب به دستگاه‌ها می‌شود. برای تنظیم دمای داخلی کانکس مخابراتی از کولرهای گازی استفاده می‌شود که موجب متعادل کردن هوای داخل سازه می‌شود.
  •       وجود دمپر: دریچه دمپر را به طور معمول در کانال و دودکش‌ها قرار می‌دهیم تا هوای داخل سازه کنترل شود. از ابزار دمپر برای تنظیم هوای داخل سازه استفاده می‌شود. برای خارج کردن هوای داخل کانکس مخابراتی می‌توان از دمپر‌ها که نقش فیلتر هوا را دارند استفاده نمود.
  •       جابه‌جایی: کانکس‌های پیش‌ساخته بسته به شرایط و موقعیت بهتر امکان جابه‌جایی دارند. با استفاده از یک جرثقیل سنگین و یک تریلی به‌راحتی می‌توانید سازه را به مکان دیگری جابه‌جا کنید. در اکثر مواقع از نوع ثابت برای کانکس تجهیزات برقی در نظر گرفته می‌شود زیرا مکان آنها معمولاً ثابت است.
  •       درب و پنجره کانکس مخابراتی: معمولاً برای این نوع سازه پنجره در نظر گرفته نمی‌شود زیرا نور خورشید نباید به دستگاه‌ها بتابد. برای ورود و خروج به سازه یک درب از جنس ساندویچ پانل در نظر گرفته می‌شود.
  •       رنگ سازه: معمولاً از رنگ‌های سفید و خاکستری برای ساخت این سازه‌ها استفاده می‌شود اما این بخش کاملاً به نظر کارفرما بستگی دارد و می‌تواند هر رنگی را که بخواهد سفارش دهد.
  •       سیستم اطفاء حریق: دستگاه‌های مخابراتی گرما و حرارت زیادی را منتشر می‌کنند و به دلیل وجود این دستگاه‌ها در شرایطی امکان آتش‌سوزی وجود دارد. به همین جهت برابر جلوگیری از خسارات بیشتر سیستم اطفاء حریق درون سازه در نظر گرفته می‌شود. این سیستم از نوع مکنده است و هنگام آتش‌سوزی، هوای داخل کانکس مخابراتی را به بیرون منتقل می‌کند. در همان لحظه گازی که درون کانکس برقی قرار گرفته است فعال می‌شود و آتش ایجاد شده را خاموش می‌کند.

خرید کانکس مخابراتی

کانکس مخابراتی

برای خرید کانکس مخابراتی می‌توانید با کارشناسان فروش ما در گروه صنعتی بنیان کانکس تماس بگیرید. مجموعه ما یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال در زمینه اجرا و تولید سازه‌های پیش‌ساخته است. به هنگام خرید کانکس مخابراتی از مجموعه ما از کیفیت سازه اطمینان داشته باشید و با خیالی آسوده کانکس خود را سفارش دهید. با کارشناسان ما تماس بگیرید و تمامی امکانات موردنیاز خود را عنوان کنید، کارشناسان ما ضمن راهنمایی، تمامی مشخصات موردنیاز شما را یادداشت می‌کنند و هزینه تقریبی ساخت سازه را به شما اعلام می‌کنند. در صورت موافقت یک شبیه‌ساز سه‌بعدی از سازه موردنظر شما آماده می‌شود، در صورت پسندیدن طرح، مراحل ساخت کانکس مخابراتی شروع می‌شود. پس از اتمام ساخت، سازه به محل موردنظر فرستاده می‌شود.

قیمت کانکس مخابراتی در گروه صنعتی بنیان کانکس

به‌طورکلی نمی‌توان قیمت دقیقی را برای کانکس مخابراتی در نظر گرفت زیرا هزینه نهایی این سازه به عوامل مختلفی بستگی دارد. اندازه سازه، امکانات و شرایط کلی ساخت در نهایت قیمت کانکس مخابراتی را تشکیل می‌دهند. قیمت مصالح به‌کاررفته در ساخت سازه نوسانات زیادی دارد و به همین دلیل بهتر است جهت آگاهی دقیق از قیمت کانکس مخابراتی با مجموعه بنیان کانکس تماس بگیرید. همکاران ما در این مجموعه آماده خدمت‌رسانی به شما هستند. بنیان کانکس با تجربه بالا خود در ساخت کانکس ویلایی، مخابراتی و … می‌تواند راهنمایی خوبی به شما ارائه دهد.

عوامل تأثیرگذار روی قیمت سازه:

  •       استفاده از متریال و مصالح درجه یک
  •       مدت‌زمان اجرای کار از زمان تهیه نقشه تا نصب کانکس مخابراتی
  •       پیچیده بودن ساخت سازه و طراحی توسط مهندسین
  •       استراکچر موردنظر و دیگر مصالح
  •       منطبق بودن کیفیت سازه با استانداردهای لازم برای ساخت کانکس BTS

سؤالات متداول راجع به کانکس مخابراتی

کانکس مخابراتی

  1.     برق موردنیاز سازه‌ها چگونه تأمین می‌شود؟

در کانکس مخابراتی ثابت از برق‌های موجود در منطقه استفاده می‌شود. در سازه‌های سیار برای تأمین برق موردنیاز موتوربرق‌های بنزینی یا گازوئیلی و ژنراتور در نظر گرفته می‌شود.

  1.     امواج دکل‌های کانکس مخابراتی برای انسان‌ها ضرر دارد؟

تا کنون بررسی‌های زیادی در خصوص مضرات امواج برای انسان‌ها انجام شده است و بهتر است که این دکل‌ها بافاصله 250 تا 350 متری از خانه‌های مسکونی قرار بگیرند.

  1.     طول عمر کانکس مخابراتی به چه عواملی بستگی دارد؟

با توجه به هزینه‌های ساخت و نگهداری از سازه در این اوضاع تورمی باید مراقب سازه‌ها باشیم و از آسیب‌دیدگی تا حد امکان جلوگیری کنیم. سازه‌هایی که در ساخت آنها از مصالح مرغوبی استفاده شده باشد طول عمر بیشتری دارند. با توجه به شرایط آب‌وهوایی و تزئینات داخلی، کانکس مخابراتی بین 25 الی 30 سال عمر مفید خواهد داشت. درصورتی‌که در یک بازه زمانی مشخص به سازه رسیدگی کنید و از خدمات تعمیر و نگه‌داری استفاده کنید می‌توانید عمر مفید سازه را به 50 سال افزایش دهید.

  1.     ساخت سازه مخابراتی چقدر زمان می‌برد؟

با توجه به امکانات موردنیاز شما، مدت‌زمان تحویل سازه می‌تواند متفاوت باشد. اگر تمام خواسته‌های شما در همان ابتدا عنوان شود ساخت سازه با سرعت بیشتری انجام می‌شود. ساخت ساده‌ترین و پیچیده‌ترین سازه‌ها بین 15 الی 45 روز کاری زمان می‌برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست